Les op maat

Indien een complete groepscursus van meerdere weken voor u om diverse reden minder van toepassing is, kies dan voor Les op Maat!

Les op Maat is bedoeld voor senioren, die bij het gebruik van de computer, smartphone of tablet en alles wat daarmee samenhangt, met vragen blijven zitten over een bepaald onderwerp.

Voorbeeld het mailen, je verstuurt en ontvangt berichten, maar het bijvoegen, openen en opslaan van een bijlage lukt nog steeds niet. Les op Maat voorziet u dan in de behoefte om die kennis eigen te maken.

U leert precies wat u wilt leren in één of meerdere lessen, onder begeleiding van een deskundige en ervaren docent. Dat kan zijn individueel, alleen u samen met een docent achter uw eigen laptop, smartphone of tablet, ook soms samen met een andere cursist, wanneer bij een vergelijkbare vraagstelling cursisten na overleg met u worden gecombineerd.

Les op Maat is ook van toepassing wanneer u onder begeleiding bijvoorbeeld foto’s van of naar uw apparaat wilt overzetten, het apparaat sneller wil laten functioneren of orde aan wilt laten brengen in de bestanden die staan op uw laptop of andere apparatuur.

Ook is denkbaar assistentie en instructie te verkrijgen bij het back-uppen van u persoonlijke bestanden, updates binnen te halen, veilig internetten, bescherming van uw apparaat en alle denkbare toepassingen die hier niet zijn beschreven.

Wel dient u zich voor Les op Maat vooraf aan te melden. Daarna zoeken wij, aan de hand van uw vraag, een docent en samen met deze docent wordt er een dag/datum met u afgestemd. Op de eerste lesdag bepaalt u zelf samen met de docent tijdens een intakegesprek, de inhoud van de lesstof en de mogelijke duur van de Les op Maat cursus.

De kosten bedragen € 9,00 voor een dagdeel van twee uur, dus mogelijkheden te over.

Voor informatie over en aanmelden voor Les op Maat en het overige programma van SeniorWeb Alkmaar, kunt u telefonisch terecht op 06-1243 7850 of per e-mail via: cursus@seniorweb-alkmaar.nl.