De inloop

Op de inloopmiddagen kunt u de mogelijkheden van de computer uitproberen.
U kunt uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen om daarop te oefenen. Wij kunnen dan op vragen veelal uitleg geven.
Maar SeniorWeb Alkmaar repareert geen computers.

De laatste jaren zijn – naast de traditionele computers – de nodige andere apparaten/toestellen in zwang geraakt, met name tablets en smartphones. En alles met diverse besturingssystemen als Windows (Microsoft), Android (Google) of iOS (Apple). Op al die apparaten/toestellen kunnen weer ettelijke duizenden programma’s of apps zijn geïnstalleerd. En dan willen we ook nog graag dat bestanden (foto’s e.d.) “even” van het ene apparaat naar het andere kunnen worden overgezet.
Onze vrijwilligers proberen u graag te helpen met uw problemen, maar we vragen u om te realiseren dat zij geen ICT-specialisten zijn, maar slechts hulp proberen te bieden op basis van hun eigen ervaring. Die ervaring betreft als regel niet alle genoemde types apparaten, besturingssystemen en programma’s/apps. Kortom, zij doen hun best, maar hebben niet altijd een oplossing voor elk probleem. Wij vragen daarvoor uw begrip!
Als er veel bezoekers op de inloop komen, moet u wel met enige wachttijd rekening houden.

De entree voor deze inloopmiddagen bedraagt € 3,00 per middag.
Alleen op vertoon van een geldige donateurskaart / ledenpas krijgt u als donateur of als lid van het landelijke SeniorWeb 50% korting.

Tijdens een cursus is de inloop gratis voor cursusdeelnemers.

START EN OPENINGSTIJDEN VAN DE INLOOP

  • In De Rekere vanaf 13 september 2018 t/m 2 mei 2019.
  • Iedere donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.

Ons seizoen loopt van september 2018 t/m april 2019.